4 tot 18 oktober 2022 (verplaatste datum)

Zuid-Afrika: een van de mooiste landen van de wereld. Deze unieke reis van 4-18 oktober 2022 maakt het prachtige dierenrijk, de uitgestrekte natuur én de spannende samenleving van dit land tot één geheel. Onder leiding van Bram Karels krijgen de deelnemers buffels, antilopes, olifanten, giraffes, leeuwen en neushoorns te zien, ronddwalend in de uitgestrekte savanne-gebieden van o.a. het Kruger Wildpark. 

Deze reis naar Zuid-Afrika is meer dan vakantie vieren. De dynamische geschiedenis van Zuid-Afrika maakt de samenleving tot een smeltkroes van volkeren. Het land is met recht multicultureel. Dat geeft reden om met de reisleider het thema Gods oog voor de volkeren te doordenken. De meditatieve momenten zijn geschreven door voorlichters van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Meerdere keren in de reis zullen onder leiding van Peter Wildeman en Martin Weststrate samenzangmomenten worden gehouden. Het geeft een bijzondere verbinding om samen te zingen in een geheel ander land. 

Tenslotte biedt de reis ook de kans om kennis te maken met de gereformeerde gemeente van Randburg. Deze oorspronkelijke kolonistengemeente is een unieke plaatselijke gereformeerde gemeente. De lokalisering in een totaal andere cultuur levert de nodige verschillen op, maar vooral toch ook herkenning rond het Woord van God. 

Kortom: deze reis staat garant voor een bijzondere vakantie. De uitstekende verzorging draagt bij aan optimale beleving van natuur, cultuur, zingen en zending. Gaat u mee? Heeft u vragen, belt u dan gerust 088-3100500.

 

 


Impressie

/a>