Reizen

Zang-reizen laat erkende touroperators reizen organiseren, waarbij zang-reizen het muziek-element verzorgd, en de reizen ook uitdenkt! Bij de erkende touroperators (uitsluitend met een hoog review) boekt u ook de reis. Deze organisaties zijn veelal aangesloten bij anvr en sgr en andere garantiefondsen. Reisleiders van zang-reizen.nl zijn mensen met veel reiserervaring en hebben een christelijke identiteit. Ditzelfde geldt voor de musici en koren die mee op reis gaan. Zang-reizen heeft een christelijke identiteit, en heeft dat hoog in het vaandel staan! 

7 reizen gevonden

oktober 2022

8-daagse Israëlreis ‘verre naasten’ 28 oktober t/m 4 november 2022

(meer…)
mei 2022

8-daagse Israëlreis met het Groot Hallelujakoor 9 t/m 16 mei 2022

(meer…)
Zuid-Afrika

Samenzangreis Zuid-Afrika

4 tot 18 oktober 2022 (verplaatste datum)

Zuid-Afrika: een van de mooiste landen van de wereld. Deze unieke reis van 4-18 oktober 2022 maakt het prachtige dierenrijk, de uitgestrekte natuur én de spannende samenleving van dit land tot één geheel. Onder leiding van Bram Karels krijgen de deelnemers buffels, antilopes, olifanten, giraffes, leeuwen en neushoorns te zien, ronddwalend in de uitgestrekte savanne-gebieden van o.a. het Kruger Wildpark. 

Deze reis naar Zuid-Afrika is meer dan vakantie vieren. De dynamische geschiedenis van Zuid-Afrika maakt de samenleving tot een smeltkroes van volkeren. Het land is met recht multicultureel. Dat geeft reden om met de reisleider het thema Gods oog voor de volkeren te doordenken. De meditatieve momenten zijn geschreven door voorlichters van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Meerdere keren in de reis zullen onder leiding van Peter Wildeman en Martin Weststrate samenzangmomenten worden gehouden. Het geeft een bijzondere verbinding om samen te zingen in een geheel ander land. 

Tenslotte biedt de reis ook de kans om kennis te maken met de gereformeerde gemeente van Randburg. Deze oorspronkelijke kolonistengemeente is een unieke plaatselijke gereformeerde gemeente. De lokalisering in een totaal andere cultuur levert de nodige verschillen op, maar vooral toch ook herkenning rond het Woord van God. 

Kortom: deze reis staat garant voor een bijzondere vakantie. De uitstekende verzorging draagt bij aan optimale beleving van natuur, cultuur, zingen en zending. Gaat u mee? Heeft u vragen, belt u dan gerust 088-3100500.

(meer…)
juni2022

5-daagse Samenzangreis Luther en Bach maandag 20 t/m vrijdag 24 juni 2022

Zingen en zendingIn juni 2022 vertrekt een gezelschap naar Duitsland voor een kerkhistorische reis naar Eisenach, Weimar en Leipzig. Het leven en werk van de reformator Maarten Luther…

(meer…)
juni2022

Bevrijdingskoorreis 2022

Dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni 2022

Het Groot Bevrijdingskoor o.l.v. Martin Zonnenberg en Peter Wildeman maken een indrukwekkende 4-daagse muziekreis naar de Belgische Ardennen!

(meer…)
april 2022

Grote 3-daagse Jongerenkoorreis Luxemburg

Het HJK11, Jongerenkoor Loïs, Jongerenkoor Ons Eiland en Ensemble Yerusha gaat op reis naar Luxemburg. De reis staat in het teken van 76 jaar bevrijding. We zingen in…

(meer…)
mei/juni2022

5-daagse Samenzangreis Zuid-Engeland! maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni 2022

GEWIJZIGDE DATUM IVM CORONA-VIRUS. Ds. D. J. Budding gaat mee als reisleider!

Sommige programma-onderdelen kunnen gewijzigd worden, dit ivm de omzetting ivm Covid. We doen er alles aan om alles zoveel mogelijk te houden zoals het programma staat beschreven. We hopen op uw begrip in deze situatie!

Een reis in het teken van 77 jaar bevrijding in Nederland. We beginnen onze reis in de prachtige plaats Portsmouth (aan zee, Engels Kanaal), hier bezoeken we het D-Day museum en doen een indrukwekkende boottocht. We bezoeken verder de dorpen Bedford en Elstow. Tijdens deze dag krijgen we een levendige indruk van het leven van John Bunyan. Ds. D. J. Budding geeft u informatie over de Christenreis en de Heilige Oorlog! We bezoeken het Bunyan Museum, en allerlei elementen uit het leven van Bunyan. We bezoeken ook de wereldstad London, met de hoogtepunten van de stad! We zingen in de wereldberoemde Southwark Cathedral met organist Peter Wildeman en Ds. D. J. Budding, die mediteert. Een schitterende reis, met veel entrees inbegrepen, en we verblijven in mooie hotels.

(meer…)