Reizen

Zang-reizen laat erkende touroperators reizen organiseren, waarbij zang-reizen het muziek-element verzorgd, en de reizen ook uitdenkt! Bij de erkende touroperators (uitsluitend met een hoog review) boekt u ook de reis. Deze organisaties zijn veelal aangesloten bij anvr en sgr en andere garantiefondsen. Reisleiders van zang-reizen.nl zijn mensen met veel reiserervaring en hebben een christelijke identiteit. Ditzelfde geldt voor de musici en koren die mee op reis gaan. Zang-reizen heeft een christelijke identiteit, en heeft dat hoog in het vaandel staan! 

4 reizen gevonden

Zuid-Afrika

NIEUW! Zuid-Afrika 2025

15-daagse reis: D.V. 3 t/m 17 januari 2025

Prijs € 3599,=


DV januari 2025 is er weer een muziek-zending-safarireis naar ZUID-AFRIKA tbv Bethlehem, mmv Martin Weststrate & Peter Wildeman.  Tijdens deze 15-daagse reis verblijven we in buitengewoon luxe lodges. Het programma is vrij compleet en muziek, safari en zending is weer het thema van dit jaar. Als het koud is in Nederland is het hoogzomer in Zuid-Afrika! Dat klinkt lekker! De prijs is € 3599,= (excl. reserveringskosten).

klik op de rode button om het programma te lezen, en de reis te boeken. Er kunnen maximaal 54 mensen mee. Voor vragen over de reis kunt u bellen naar Martin Weststrate,  06 14163058, of gewoon naar Fox/ANWB, deze gegevens vind u als u doorklikt op de rode button. Inmiddels zijn er 34 mensen aangemeld, er is nog plaats voor maximaal 20 personen.

/a>

Wenen

RD-lezersreis naar Wenen & Bratislava D.V. 29 juli t/m 3 augustus 2024

Het Reformatorisch Dagblad organiseert in samenwerking met zang-reizen een 6-daagse reis naar Oostenrijk waarbij cultuur en geschiedenis centraal staan. We bezoeken ook de Slowaakse hoofdstad Bratislava. Stapt u ook in de bus?

Op de heenreis bezoeken we de Abdij van Melk. Het hotel staat in het Wienerwald, 17 kilometer vanaf Wenen. Uiteraard bezoeken we de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. We maken een bustour met een gids en bezoeken het Kasteel Schönbrunn, de zomerresidentie van keizer Franz Josef en zijn vrouw Sisi. Als optie kunt u een klassiek concert bijwonen in Wenen. Een meerwaarde is de ontmoeting met ds. Brad Hunter, predikant van de Evangelisch-Reformierte Kirche in Wenen.

We waren vanaf Wenen met een snelle catamaran over de Donau naar de Slowaakse hoofdstad Bratislava waar een gids ons rondleidt langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Op de terugreis staat de historische stad Passau aan de Donau op het programma. U kunt deze stad zelf ontdekken en de dom St. Stephan bezoeken.

Een goede conditie en mobiliteit is gewenst.

Reisleiders: Jurriën Dekker, manager strategische projecten RD, en Rika Beunk (reisleider praktische zaken), organisator RD Evenementen

PRIJZEN: RD-abonneeprijs: € 979,- p.p.

Niet-abonnees betalen € 1029,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer € 160,-

Voor meer informatie en boeken via het RD klikt u op de rode button

/a>

Dresden en Praag

RD-reis Dresden en Praag DV 28 oktober – 1 november 2024

Zang-Reizen organiseert in samenwerking met het Reformatorisch Dagblad een stedenreis naar Dresden, in het voormalige Oost-Duitsland en naar de Tsjechische stad Praag. U ontdekt de highlights van beide…

Dresden is in de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd door bombardementen. De stad is herbouwd maar lijkt al heel oud. U ontdekt de stad o.l.v. een gids.

Tijdens deze stedenreis bezoeken we eerst Dresden in het voormalige Oost-Duitsland. Deze stad is in de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd door bombardementen. Hoewel een groot deel van de gebouwen in de binnenstad herbouwd zijn, lijken ze oud. Met een gids maakt u een wandeling en een rondrit langs o.a. de Frauenkriche en het paleizencomplex de Zwinger. We maken ook een boottocht over de Elbe en genieten van de steile hellingen die begroeid zijn met wijnranken.

In Praag bezoekt u met een gids de highlights van Praag. We lopen over de prachtige gotische Karelsbrug, die zeker 600 jaar oud is. We staan op het Oude Stadsplein stil bij het standbeeld van Johannus Hus. Een gids neemt u mee naar de Praagse Burcht. Ga terug in de tijd en wandel over de binnenpleinen, langs paleizen en bezoek de grote Sint-Vituskathedraal. Met een gids gaat u naar de Joodse Wijk waar u een Joods museum bezoekt, een Joodse begraafplaats en een synagoge. Ook staat een ontmoeting gepland met Leendert Wolters, hij schreef columns in het RD over zijn werk. Hij is uitgezonden is door de GZB.

Een goede conditie en mobiliteit is gewenst.

Deze reis hebben we ook in mei 2023 georganiseerd. De reis is toen gewaardeerd met een 8,5!

Reisleider: ds. J. Belder, columnist van het Reformatorisch Dagblad.

Prijzen:

RD-abonnees betalen € 849,- p.p. ;

Niet-abonnees betalen € 899,- p.p. ;

Toeslag eenpersoonskamer € 125,- ;

Voor meer informatie en boeken via het RD klikt u op de rode button

/a>

Samenzangreis Turkije

9-daagse reis Turkije: langs de 7 gemeenten van klein Azië & het eiland Patmos: 29 oktober – 6 november 2024 prijs € 1745,=

GEGARANDEERD VERTREK! Er is meer ruimte gecreëerd. Er zijn inmiddels nog ongeveer 10 plekken beschikbaar en dan is de reis vol. Er is wel een toeslag van €…

o.l.v. Ds. C. van Ruitenburg – Peter Wildeman: muzikale leiding.

(meer…)