Reizen

Zang-reizen laat erkende touroperators reizen organiseren, waarbij zang-reizen het muziek-element verzorgd, en de reizen ook uitdenkt! Bij de erkende touroperators (uitsluitend met een hoog review) boekt u ook de reis. Deze organisaties zijn veelal aangesloten bij anvr en sgr en andere garantiefondsen. Reisleiders van zang-reizen.nl zijn mensen met veel reiserervaring en hebben een christelijke identiteit. Ditzelfde geldt voor de musici en koren die mee op reis gaan. Zang-reizen heeft een christelijke identiteit, en heeft dat hoog in het vaandel staan! 

4 reizen gevonden

november 2022

8-daagse Samenzangreis naar Israël met het Deputaatschap Israël! vrijdag 25 november t/m vrijdag 2 december 2022

(meer…)
oktober 2022

8-daagse Israëlreis ‘verre naasten’ 28 oktober t/m 4 november 2022

(meer…)
Zuid-Afrika

Samenzangreis Zuid-Afrika

4 tot 18 oktober 2022 (verplaatste datum)

Zuid-Afrika: een van de mooiste landen van de wereld. Deze unieke reis van 4-18 oktober 2022 maakt het prachtige dierenrijk, de uitgestrekte natuur én de spannende samenleving van dit land tot één geheel. Onder leiding van Bram Karels krijgen de deelnemers buffels, antilopes, olifanten, giraffes, leeuwen en neushoorns te zien, ronddwalend in de uitgestrekte savanne-gebieden van o.a. het Kruger Wildpark. 

Deze reis naar Zuid-Afrika is meer dan vakantie vieren. De dynamische geschiedenis van Zuid-Afrika maakt de samenleving tot een smeltkroes van volkeren. Het land is met recht multicultureel. Dat geeft reden om met de reisleider het thema Gods oog voor de volkeren te doordenken. De meditatieve momenten zijn geschreven door voorlichters van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Meerdere keren in de reis zullen onder leiding van Peter Wildeman en Martin Weststrate samenzangmomenten worden gehouden. Het geeft een bijzondere verbinding om samen te zingen in een geheel ander land. 

Tenslotte biedt de reis ook de kans om kennis te maken met de gereformeerde gemeente van Randburg. Deze oorspronkelijke kolonistengemeente is een unieke plaatselijke gereformeerde gemeente. De lokalisering in een totaal andere cultuur levert de nodige verschillen op, maar vooral toch ook herkenning rond het Woord van God. 

Kortom: deze reis staat garant voor een bijzondere vakantie. De uitstekende verzorging draagt bij aan optimale beleving van natuur, cultuur, zingen en zending. Gaat u mee? Heeft u vragen, belt u dan gerust 088-3100500.

(meer…)
november 2022

Bevrijdingskoorreis 2022

Dinsdag 8 november t/m vrijdag 11 november 2022

Het Groot Bevrijdingskoor o.l.v. Martin Zonnenberg en Peter Wildeman maken een indrukwekkende 4-daagse muziekreis naar de Belgische Ardennen!

(meer…)