Reizen

Zang-reizen laat erkende touroperators reizen organiseren, waarbij zang-reizen het muziek-element verzorgd, en de reizen ook uitdenkt! Bij de erkende touroperators (uitsluitend met een hoog review) boekt u ook de reis. Deze organisaties zijn veelal aangesloten bij anvr en sgr en andere garantiefondsen. Reisleiders van zang-reizen.nl zijn mensen met veel reiserervaring en hebben een christelijke identiteit. Ditzelfde geldt voor de musici en koren die mee op reis gaan. Zang-reizen heeft een christelijke identiteit, en heeft dat hoog in het vaandel staan! 

4 reizen gevonden

juni2022

5-daagse Samenzangreis Luther en Bach maandag 20 t/m vrijdag 24 juni 2022

Zingen en zendingIn juni 2022 vertrekt een gezelschap naar Duitsland voor een kerkhistorische reis naar Eisenach, Weimar en Leipzig. Het leven en werk van de reformator Maarten Luther…

(meer…)
juni2022

Bevrijdingskoorreis 2022

Dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni 2022

Het Groot Bevrijdingskoor o.l.v. Martin Zonnenberg en Peter Wildeman maken een indrukwekkende 4-daagse muziekreis naar de Belgische Ardennen!

(meer…)
oktober 2021

Grote 3-daagse Jongerenkoorreis Luxemburg

Het HJK11, Jongerenkoor Loïs, Jongerenkoor Ons Eiland en Ensemble Yerusha gaat op reis naar Luxemburg. De reis staat in het teken van 76 jaar bevrijding. We zingen in…

(meer…)
Juni 2021

5-daagse Samenzangreis Zuid-Engeland! maandag 21 juni t/m vrijdag 25 juni 2021 VERTREKGARANTIE!

GEWIJZIGDE DATUM IVM CORONA-VIRUS. Ds. D. J. Budding gaat mee als reisleider!

Sommige programma-onderdelen kunnen gewijzigd worden, dit ivm de omzetting ivm Covid. We doen er alles aan om alles zoveel mogelijk te houden zoals het programma staat beschreven. We hopen op uw begrip in deze situatie!

Een reis in het teken van 76 jaar bevrijding in Nederland. We beginnen onze reis in de prachtige plaats Portsmouth (aan zee, Engels Kanaal), hier bezoeken we het D-Day museum en doen een indrukwekkende boottocht. We bezoeken verder de dorpen Bedford en Elstow. Tijdens deze dag krijgen we een levendige indruk van het leven van John Bunyan. Ds. D. J. Budding geeft u informatie over de Christenreis en de Heilige Oorlog! We bezoeken het Bunyan Museum, en allerlei elementen uit het leven van Bunyan. We bezoeken ook de wereldstad London, met de hoogtepunten van de stad! We zingen in de wereldberoemde Southwark Cathedral met organist Peter Wildeman en Ds. D. J. Budding, die mediteert. Een schitterende reis, met veel entrees inbegrepen, en we verblijven in mooie hotels.

(meer…)