Het Reformatorisch Dagblad organiseert in samenwerking met zang-reizen een 6-daagse reis naar Oostenrijk waarbij cultuur en geschiedenis centraal staan. We bezoeken ook de Slowaakse hoofdstad Bratislava. Stapt u ook in de bus?

Op de heenreis bezoeken we de Abdij van Melk. Het hotel staat in het Wienerwald, 17 kilometer vanaf Wenen. Uiteraard bezoeken we de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. We maken een bustour met een gids en bezoeken het Kasteel Schönbrunn, de zomerresidentie van keizer Franz Josef en zijn vrouw Sisi. Als optie kunt u een klassiek concert bijwonen in Wenen. Een meerwaarde is de ontmoeting met ds. Brad Hunter, predikant van de Evangelisch-Reformierte Kirche in Wenen.

We waren vanaf Wenen met een snelle catamaran over de Donau naar de Slowaakse hoofdstad Bratislava waar een gids ons rondleidt langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Op de terugreis staat de historische stad Passau aan de Donau op het programma. U kunt deze stad zelf ontdekken en de dom St. Stephan bezoeken.

Een goede conditie en mobiliteit is gewenst.

Reisleiders: Jurriën Dekker, manager strategische projecten RD, en Rika Beunk (reisleider praktische zaken), organisator RD Evenementen

PRIJZEN: RD-abonneeprijs: € 979,- p.p.

Niet-abonnees betalen € 1029,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer € 160,-

Voor meer informatie en boeken via het RD klikt u op de rode button

/a>