Het HJK11, Jongerenkoor Loïs, Jongerenkoor Ons Eiland en Ensemble Yerusha gaat op reis naar Luxemburg. De reis staat in het teken van 76 jaar bevrijding. We zingen in een heerlijke kerk en genieten op de Beter-Uit Vakantiepark Walsdorf. Ga je mee? Datum is 21, 22 en 23 april 2022!

Deze jaren herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 76 jaar geleden. Een bijzondere gebeurtenis die we graag al zingend willen herdenken. Natuurlijk mag een bezoek aan het museum in Bastogne niet ontbreken! Als koor verblijven we op een wel een hele leuke locatie, namelijk op een vakantiepark.

Hier staan diverse mobile homes voor ons klaar en worden we culinair verrast. Het mooie van dit verblijf is dat we uiteraard gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Zo kunnen we beachvolleyballen of ‘s avonds rondom het kampvuur gezellig zingen met elkaar. En vergeet geen spelletjes mee te nemen! Schrijf je alvast in voor deze mooie trip, o.l.v. Peter Wildeman, Mark Brandwijk, Rianne van Roon, Wilhelm Groenendijk en Huig v.d. Knijff

Dag 1: donderdag 21 april 2022

Al carpoolend vertrekken we vanuit Nederland naar Luxemburg. Rond de middag hopen we elkaar te ontmoeten op Vakantiepark Walsdorf in Diekirch. Hier staan de Chalets voor ons klaar waar we de komende twee nachten zullen verblijven. In de middag kan ieder op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen. Zo is het meer dan de moeite waard om naar Vianden te gaan en daar bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de Burcht of gewoon lekker wat te drinken op een terrasje aan het water. Aan het begin van de avond staat er een smakelijk diner voor ons klaar in het restaurant en krijgen we na afloop een kopje koffie aangeboden. Natuurlijk is het mogelijk om op het terras of binnen in het restaurant gezellig na te praten met elkaar. 

Dag 2: vrijdag 22 april 2022

Nadat we hebben genoten van het ontbijtbuffet rijden we op eigen gelegenheid naar Bastogne (Bastenaken) bekend van het Ardennen offensief. Bij aankomst brengen we een bezoek aan het Bastogne War Museum waar we enigszins beleven hoe zwaar de gevechten hier zijn geweest. Erg indrukwekkend. Aansluitend rijden we naar één van de mooie kerke in de omgeving waar we ons concert willen geven. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner op het vakantiepark. 

Dag 3: zaterdag 23 april 2022.

We genieten nog van het uitgebreide ontbijt en nadat al de koffers weer in de auto staan is het tijd om Walsdorf te verlaten en richting Nederland te gaan rijden. Uiteraard maken we nog een stop in de gezellige stad Maastricht.. Hier willen we de reis met elkaar afsluiten en kan ieder op eigen gelegenheid verder naar huis rijden. 

  • Unieke zangmoment in Luxemburg
  • Ook belangstellenden zijn hartelijk welkom!
  • Prijs: € 199,=
  • Opstapplaatsen: Eigen vervoer, Carpool mogelijk.

INBEGREPEN: 

2 overnachtingen in 4-, 5- of 6- persoons mobilehome/Chalets 

Verblijf op basis van half pension (ontbijt en diner) 

Kopje koffie na het diner op Walsdorf 

Toeristenbelasting 

Entree Bastogne War Museum 

Reisinformatiepakket per boeking 

concert HJK11, Jongerenkoren Ons Eiland/Lois en Yerusha 

Deskundige reisbegeleiding vanuit MCT 

NIET INBEGREPEN / OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN 

Lunches en drankjes bij de maaltijden 

Fooien chauffeur, hotel en evt. gidsen 

Evt. extra excursies 

Afscheidsdiner tijdens de terugreis ca. €17,00 

Evt. verzekeringen 

Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur) 

Administratiekosten 17,50,- per factuur 

Impressie

/a>