DEZE REIS HEEFT VERTREKGARANTIE, ER IS NOG PLAATS VOOR 6 DEELNEMERS! De reis is boekbaar, klik op de rode button, of stuur een e-mail naar info@zang-reizen.nl

D.V. Woensdag 22 t/m zaterdag 25 mei 2024: Een muzikale reis met het bekende Grace-Choir o.l.v. Martin Zonnenberg, Joost van Belzen: piano, soliste Tenira Sturm. Peter Wildeman bespeelt de magistrale orgels in Heidelberg en Worms. Ga mee met deze unieke, afwisselende reis die in het teken van Luther en Ursinus en Olevianus staat.

4-daagse reis met het Grace Choir. Twee unieke concerten.

Deze muziekreis met een vleugje ‘Reformatie’ en ‘Catechismus’, gaat het bekende landelijke Grace-Choir o.l.v. Martin Zonnenberg, pianist Joost van Belzen, Soliste Tenira Sturm en organist Peter Wildeman naar Worms, Heidelberg en Koblenz. We zingen liederen over ‘Grace’ in de magistrale Dom van Worms, en in de Heilige-Geestkerk van Heidelberg. In deze prachtige kerk is Zacharias Ursinus predikant geweest. Een compleet verzorgde reis; Kortom, ga mee in het spoor van de reformatie en laten we daar onze psalmen weergalmen in de magistrale kathedralen. Ook luisteraars en belangstellenden zijn hartelijk welkom!

  • Prijs v.a. € 595,= per persoon. Wilt u meer informatie en wilt u boeken, klik dan op onderstaande rode button.

/a>