GEGARANDEERD VERTREK! Er is meer ruimte gecreëerd. Er zijn inmiddels nog ongeveer 10 plekken beschikbaar en dan is de reis vol. Er is wel een toeslag van € 50,= ivm duurdere, extra vliegtuigstoelen. De prijs is nu € 1745,=. We hopen met maximaal 70 personen op reis te gaan.

o.l.v. Ds. C. van Ruitenburg – Peter Wildeman: muzikale leiding.

Deze unieke reis met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam bevat alle elementen om – tijdens deze prachtige rondreis – uw bijbelkennis te vergroten. De reis langs de 7 gemeenten van Klein-Azië (West-Turkije) & een uniek bezoek aan het Eiland Padmos maken de reis onvergetelijk. Ds. C. van Ruitenburg zal aan de hand van het bijbelboek Openbaring al mediterend u langs de 7 gemeenten leiden, van Efeze tot Laodicea aan toe. En ook het eiland Patmos bezoeken we, waar de apostel Johannes verbannen was. Peter Wildeman zal met u psalmen met bovenstem aanleren, en bij elk meditatief moment zullen we passende psalmen zingen. Op zondag houden we 2 kerkdiensten in ons hotel. De groepsgrootte is maximaal 40 tot 50 mensen. We verblijven in 4- en 5 sterren-hotels.

We hopen zo weer een mooie reis D. V. met elkaar te maken. Indien u niet teleurgesteld wilt worden om deze reis te missen, dan raden we u aan, om niet te lang te wachten met boeken!

Klik op de rode button om alle info over de reis te lezen en te boeken!

Impressie

Uw programma: klik op onderstaande link voor het programma en om te boeken:

/a>